Menü
Programok

PROGRAMOK

 

Igazi Falusi disznótor


Élje át a régi idők disznótorait, kóstolja meg a tradicionális ízeket, s legyen részese egy hagyományos falusi disznóvágás minden pillanatának!

A programot pálinkával, forralt borral és teával kezdjük kora reggel. A perzselés, tisztítás után a disznó kettéhasítása következik. A darabolás, a töltelékkészítés feladataiba bármikor be tud kapcsolódni a kedves vendég, végigkövetheti a feldolgozást az utolsó porcikáig.

Nézze vagy segítsen, érezze jól magát!


A menü:


-   Védőitalok a hideg ellen: pálinka, forralt bor és tea

-   Reggeli: Hagymás vér, füstölt szalonna, kolbász és szalámi, zsíros kenyér lila hagymával, savanyúság, friss pogácsa, bor, tea

-   Ebéd: Orja leves, zöldségekkel, csiga tésztával, pecsenyés tál, bor, ásványvíz

-   Vacsora: Toros káposzta, sült hurka és kolbász, savanyúság, bor, pálinka, ásványvíz.


Opcionálisan élő cigányzene kérhető.

Kérje egyedi ajánlatunkat.

 

AJÁNLATOT KÉREKLánybúcsú a Világ Végén


Rúdtáncos parti óra, pálinkás szekerezés vagy épp a másnapi wellness regenerálódás? Nálunk a legextrémebb kívánságok is könnyen teljesülnek! Kérjen és mi valóra váltjuk a vágyait!

Tágas rendezvénytermünk, hatalmas füves kertünk ideális helyszíne a lánybúcsúknak... hiszen ami a Szőke Réten történik, az itt is marad...
(What happens is Vegas, stays in Vegas ;) után szabadon).

Igény szerint alakítjuk, szervezzük a hölgyek részére a programokat, legyen az önfeledt, éneklős szekerezés a pusztában (némi pálinkával hangszerelve), vagy épp egy csöppnyi rúdtánc oktatás a leendő arának és barátnőinek.

Gondolunk a másnapi nehézségekre is, hiszen a wellness részleg használata mellett profi masszőrök gondoskodnak a hölgytársaság gyors regenerálódásáról!

Éljétek meg a csodát közösen a Szőke Réten... A Mamma Mia érzésről tapasztalt női szervezőgárdánk gondoskodik!

 

AJÁNLATOT KÉREK


Lovakkal suttogó


Csillagfényes lovastúrára vágyik? Ki szeretné próbálni a pusztai lovas kocsikázást? Bepillantana egy ridegen tartott ménes hétköznapjaiba? Nálunk ezt mind megteheti!

Legyen szó haladó szintű lovasról vagy természetet, állatokat kedvelő hobbifotósról, itt mindenki megtalálja a számítását.

17 lipicai ló vágtázik szabadon a 30 hektár legelőn, magával ragadó látványt nyújtva.

Igény szerint szervezünk lovas túrát a környező természetvédelmi területre, biztosítunk futószáras lovaglási lehetőséget.

Az arra nyitottak pedig megismerkedhetnek a "suttogó" módszer alapjaival, a zabla nélküli lovaglás páratlan élményével.

Megfelelő számú érdeklődő esetén lovas íjászati bemutatót, Parelli- és Monty Roberts féle módszerek oktatását is megszervezzük, akár saját ló elszállásolásával egybekötve.

 

AJÁNLATOT KÉREK